Jette Sejer Kjeldgaard

Jette Sejer Kjeldgaard

Specialkonsulent

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Global Kapacitetsopbygning

Danmarks Tekniske Universitet

Henrik Dams Allé

Bygning 204, rum 137

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Kurser
Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

2020
Campylobacter. Foto: CDC/ Dr. Patricia Fields, Dr. Collette Fitzgerald
04 JUN

DTU er med til at efterforske sygdomsudbrud på Bornholm

Fødevarestyrelsen, DTU Fødevareinstituttet og Statens Serum Institut arbejder på højtryk for at finde kilden til et større, igangværende sygdomsudbrud med campylobacter på Bornholm.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
2019
Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark
15 MAR

Listeriaudbrud forårsaget af koldrøgede fiskeprodukter fra Estland

Importerede, koldrøgede fiskeprodukter er kilden til et langvarigt listeriaudbrud, som siden 2016 har gjort ni syge. Det viser udbrudseftersporing fra Statens Serum Institut, Fødevarestyrelsen og DTU Fødevareinstituttet. Mistænkte koldrøgede fiskeprodukter er nu tilbagekaldt fra to danske butikskæder.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
2018
Photo: Centers for Disease Control and Prevention
12 DEC

Medisterpølse formodet smittekilde til salmonellaudbrud

DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen og Statens Serum Institut efterforsker et større udbrud med salmonella. Nu viser en undersøgelse, at medisterpølse er en formodet smittekilde.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed