Distinguished Service Award fra internationalt HVAC society til lektor fra DTU Byg

fredag 08 sep 17
|
af Thogre

Kontakt

Pawel Wargocki
Lektor
DTU Byg
45 25 40 11
Pawel Wargocki, lektor for Sektion for Indeklima og Bygningsfysik modtog prisen Distinguished Service Award af American Society of Heating, Refrigeration and Air Conditioning Engineers (ASHRAE) på deres årsmøde i juni i Long Beach, Californien. Prisen anerkender ASHRAE medlemmer, der med udmærkelse har tjent foreningen frivilligt med deres tid og talent.

Pawel Wargocki modtog anerkendelsen på trods af et kort medlemskab af ASHRAE (fra 2012). Pawel har været: medlem af Standard 62.1 komiteen, der løbende vedligeholder ventilationsstandarder, medlem og formand for Environmental Health Committee og været formand for den komite, der udformede dokumentet, Positiion Document on Air Filtration and Cleaning. I øjeblikket er han medlem af foreningens Research Administration Committee, der årligt uddeler bevillinger og stipendier for omkring 2.000.000$. Til grund for prisen ligger også, at Pawel udover det organisatoriske arbejde har bidraget med flere præsentationer på seminarer ved ASHRAE møder.

ASHRAE er internationalt anerkendt

ASHRAE har omkring 57.000 medlemmer, og på trods af, at det er en amerikansk forening stammer 20 % af medlemmer fra andre lande.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.