Foto: Ongun Berk Kazanci

Postdoc på DTU Byg modtager hæderspris for unge forskere

torsdag 03 nov 16

Kontakt

Ongun Berk Kazanci
Adjunkt
DTU Byg
45 25 40 16

Kontakt

Bjarne W. Olesen
Professor
DTU Byg
45 25 41 17
DTU fejrede for nylig de ph.d.-studerende, som har afleveret afhandling i løbet af 2016. I den forbindelse blev en række priser uddelt, blandt andet DTU´s Young Researcher Awards, der gik til seks tidligere ph.d.-studerende; heriblandt Ongun Berk Kazanci, der nu arbejder som postdoc på DTU Byg.

Fredag den 28. oktober holdt DTU reception for de tidligere ph.d.-studerende, som har afleveret afhandling i løbet af 2016. I den forbindelse blev der uddelt en række priser. En af dem var DTU´s Young Researcher Awards, der “hædrer unge forskere, som har lagt en ekstraordinær indsats, og som har stort potentiale for yderligere udvikling”.

En af vinderne af denne pris var Ongun Berk Kazanci, der nu arbejder som postdoc hos DTU Byg.

Holdspiller med høje ambitioner

Det er centerleder Bjarne W. Olesen, som har indstillet Ongun Berk Kazanci til prisen. Han var vejleder for Ongun Berk Kazanci, da han skrev sin ph.d.-afhandling.

”Ongun har ved flere lejligheder vist, at han er en holdspiller. Han har været projektleder for to vigtige forskningsprojekter, hvor han var vejleder for mange studerende på både bachelor- og kandidatniveau. Han har også været meget fokuseret på formidling. I løbet af sin tid som ph.d.-studerende har han publiceret fire videnskabelige artikler samt adskillige artikler og præsentationer i forbindelse med konferencer,” fortæller Bjarne W. Olesen.

En anden kvalitet, som Bjarne W. Olesen peger på ved Ongun Berk Kazanci, er hans ambitionsniveau.

”Ongun har været min bedste ph.d.-studerende. Han har arbejdet ekstremt hårdt på et højt videnskabeligt plan. Jeg har aldrig skullet skubbe ham i gang med tingene; tværtimod har jeg været nødt til at trække i bremsen for ham et par gange. En ting, jeg husker helt specielt, er, at han en dag under et af vores møder sagde: ”What do I have to do to become like you?”. Det viser lidt om hans ambitioner,” siger Bjarne W. Olesen.

Foruden æren består DTU´s Young Researcher Awards af en pengegave på 15.000 kroner.

Se yderligere omtale af ph.d.-receptionen her.


Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.