Kandidat fra DTU Byg vinder ph.d.-pris på international konference

mandag 06 mar 17
|
af Thogre

Kontakt

Ongun Berk Kazanci
Adjunkt
DTU Byg
45 25 40 16

Kontakt

Bjarne W. Olesen
Professor
DTU Byg
45 25 41 17

Om ASRHRAE

ASRHRAE er en global organisation, der arbejder for at fremme menneskers trivsel igennem brug af bæredygtig teknologi i bygningsmiljøer. Organisationen fokuserer på byggesystemer, effektiv enrgi, indendørs luftkvalitet, afkøling og bæredygtighed inden for byggebranchen. Se mere her

Find artiklen her
Louis Marcos Dominguez, kandidat fra DTU Byg med speciale i indeklima, vandt prisen for det bedste bidrag på doktorniveau til 2017 ASHRAE Winther Conference i Las Vegas – på trods af, at han kun er nyslået kandidat fra sidste sommer. Prisen gives til det bedste bidrag, der tæller både præsentationen og konferenceartiklen.

Konferencen, der blev holdt i sidste måned, havde til formål at bygge bro mellem nutidens og fremtidens udfordringer med at designe, bygge og drifte bygninger, der er effektive og bæredygtige nu og i fremtiden.

Louis Marcos Dominguez’ bidrag til at løse disse udfordringer, ”Effects of acoustic ceiling units on the cooling performance of thermally activated building systems (TABS)”, der er skrevet sammen med forskere fra Center for Indeklima og Energi (ICIEE), blev valgt ud af 180 bidrag.

”Prisen blev uddelt til det bedste bidrag fra en ph.d.-studerende. Det at prisen gives til en forsker på kandidatniveau fra DTU, det er med til at understege DTU’s høje niveau som forsknings- og undervisningssted – og ikke mindst konferencepapirets høje niveau og Louis Marcos Dominguez’ kvaliteter”, siger Ongun Berk Kazanci, Postdoc ved Sektion for Indeklima og Bygningsfysik og medforfatter til konferenceartiklen.

Hårdt arbejde og talent ligger bag anerkendelsen

For Ongun Berk Kazanci er der ingen tvivl om, at prisen og Louis Marcos Dominguez’ høje akademiske niveau skyldes hårdt arbejde og talent.

”Marcos nåede at udføre meget arbejde af høj kvalitet under sin specialeperiode. Han var hårdtarbejdende, dedikeret og fokuseret, og han mestrede både eksperimentel- og simulationsarbejde i sin studietid. Det resulterede i mange artikler”, siger Ongun Berk Kazanci.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.